Открита е процедура по кандидатстване за финансиране на проекти по Програма „Зелена София“ за 2022 г.

Бенефициентите по програмата получават посадъчен материал – тревни смески, фиданки, храсти и цветя; паркова мебел – пейки, беседки, перголи, кашпи, кошчета за отпадъци; инструменти за поддържане на засадената растителност и материали за оформяне на пространства – декоративни огради, декоративни камъни, бордюри и др. – и с доброволен труд имат възможност да облагородят зелената площ, която е била одобрена по проекта, с който са кандидатствали.

Кой може да кандидатства? Етажни собствености, сдружения на собствениците; НПО, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел и читалища, регистрирани по Закона за читалищата.

Докога? До 01.09.2022 г., 17:00 ч.

Къде? В деловодството на район „Красна поляна“, бул. „Освобождение“ № 25.

За повече информация по програмата – тел. 02 921 72 14; както и в дирекция „Зелена система” на СО, тел.: 02 904 14 28, 02 904 14 23 и на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Кандидатите могат да изтеглят насоките за участие в програмата и пълния пакет с документи на страницата на Столична община ТУК

­